Nails trendovi za jesen 2018

Nails trendovi za jesen 2018

Nails trendovi za jesen 2018

19.09.2018.

Leto se bliži kraju, ali to ne znači da je kraj sezone za manikire i pedikire. Tokom leta dame vole da imaju sređene nokte, kako na rukama tako i na nogama. Ali, sada kada se leto privodi kraju, situacija se ne menja. Jedino sa promenom godišnjeg doba dame vole da biraju drugačije boje pa čak i oblike noktiju.

Kada se završi leto, prvo o čemu se razmišlja jeste povratak na posao, na fakultet, razmišlja se o slavljima, rođendanima pa čak i dočeku Nove godine. Sve su to prilike kada pripadnice lepšeg pola žele da imaju savršeno lice, savršenu frizuru i naravno: savršene nokte.

Koje boje su u trendu ove jeseni?

Tokom leta pravi izbor su uvek svetlije i pastelne bolje (činjenica je da ove boje sjajno idu uz taman ten :)). Ove jeseni, koje boje su in?

Vreme je da se spremite za nešto drugačije! :) Apsolutni hit ove jeseni biće ljubičasta i siva boja. Pored njih, u trendu će biti i petrolej teget. Ali, hoćemo da obradujemo i dame koje obožavaju sve nijanse crvene boje – ove jeseni nećemo moći bez boje zagasite višnje, koja se zaista uklapa uz svaku odevnu kombinaciju i svaku boju kose.

Od nežnijih boja u trendu će biti puder roza ali i ona koja apsolutno nikada ne izlazi iz mode – nude.

Koji oblici noktiju su in?

Postoji jedno pravilo – oblik noktiju se bira na osnovu oblika prstiju. Ukoliko imate tanke prste i duge nokte, savršen oblik je oblik badema. Ukoliko pak imate kraće nokte ili nokte srednje dužine, oblik kvadrata je idealan.

Sve dame žele lepe nokte koji traju što duže. Ukoliko nokti mogu da traju tri nedelje ili čak mesec dana, to je ostvarenje svih snova!

Ostvarite svoje snove i pronađite svoj salon za pedikir i manikir.

loader