Kako da najbolje odaberete automehaničara / autoelektričara za vaš automobil?

Kako da najbolje odaberete automehaničara / autoelektričara za  vaš automobil?

Kako da najbolje odaberete automehaničara / autoelektričara za vaš automobil?

24.07.2018.

Koliko puta vam se desilo da žurite na posao, ili sa posla i na automobilu se upali crvena lampica? Nešto nije kako treba sa vašim vozilom... U zavisnosti od problema, nekada sami možete da pretpostavite šta može biti u pitanju, ali koliko puta ste odlučili da stvari preuzmete u svoje ruke?

Ne baš tako često, zar ne? Volite da je vaš automobil u pravim i stručnim rukama. I baš zato se dvoumite da pozovete automehaničara ili autoelektričara kod kog ste bili prethodni put – kvar se brzo vratio ili jednostavno pažnja nije bila dovoljno posvećena vašem automobilu... Želite pouzdanu osobu koja će zaista rešiti problem na vašem automobilu, pružiti kvalitetnu
uslugu po prihvatljivoj ceni? San svakog vozača. Hajde da vidimo na koji način možete da pronađete automehaničara/autoelektričara baš po vašoj meri!

Raspitajte se među svojim prijateljima

„Od usta do usta“ je jedna od najboljih preporuka. Pričajte sa svojim prijateljima za koje znate da su skoro „terali“ svoj automobil kod majstora da vam prenesu utiske: da li su zadovoljni uslugom i servisom, da li sada njihov automobil funkcioniše kao i pre kvara, o troškovima... Takođe, Internet je prava „knjiga utisaka“, tako da mišljenja o ovoj usluzi možete pronaći i onlajn.

Proverite stanje i opremljenost servisa

Prvo i osnovno jeste da servis koji odaberete ima opremu sa kojom mogu da se otklone problemi na vašem automobilu. Činjenica je da želimo da odaberemo jedan servis i da se njemu uvek vraćamo, i stoga je važno da istovremeno ima automehaničara, autoelektričara i dijagnostičara (zamislite da morate da idete na tri različita mesta!). Sve ovo možete proveriti na web sajtu (ukoliko servis koji odaberete ima sajt), zatim se raspitati kod poznanika ili lično otići do servisa.

Automehaničar vaše marke automobila

Najsigurniji korak jeste pronaći automehaničara koji je specijalizovan baš za vašu marku automobila. To je najsigurniji put do ispravnog prevoznog sredstva. Potražite u vašoj okolini servise za vaš automobil. Možda se baš u vašem kraju krije automehaničar kog nećete želeti da menjate godinama.

loader